Da er det offisielt.

Jeg har nå byttet blogg! Har allerede begynt å blogge på den andre bloggen. Besøk http://marensc.blogg.no/ hvis dere vil fortsette å følge meg og husk å legge meg til som venn! Se i menyen. 

Adjøøø så lenge!

help me.

Okei. Nå har jeg slettet alle innleggene på den gamleste bloggen min, nemlig marensc.blogg.no. Jeg har satt inn samme tema som jeg har her. Grunnen til at jeg har gjort dette er fordi jeg har savnet å ha mitt eget navn som blogg. En blogg som kan handle om hva som helst. Denne bloggen som heter STYLEbymaren viser at den handler om mote. Men hva er det jeg skriver om ? sminke. Jeg har sykt lyst til å bytte over til min gamle blogg, men jeg vet ikke om jeg tørr. Kanskje jeg mister leserne mine? Vent... hvem lesere? 


Meg, akkurat nå. 

Ingenting er avgjort enda. Ville høre med "leserne" mine om hva de syns. Så hva syns du?

merry christmas.

Nå har jeg sminket meg og tatt på kjolen. Snart går turen til Marte, verdens beste kusine, og der skal vi feire jul! Håper alle får en kjempefin juleaften! Gleder meg til å spise god mat, le masse og åpne mange fine gaver. Nå gjenstår det bare å putte på leppestiften og jeg er klar! ... nei ... vent.... sko også... hehe!

Håper du får en riktig god jul!

Prom pictures.


Alle jentene! ♥

Meg og Sunniva ♥

Hva syns du om bildene?
 

Prøvemuntlig.

Sorry for at jeg ikke blogger.... men alt skjer nå. Jeg har prøvemuntlig idag, imorgen og vise det fram på fredag også er det juleball imorgen + danseforestilling på fredag... Så det skjer endel! Jeg lover å blogge bedre snart, har noen godsaker på lur!


2 cool 4 school lizmmm........ 

Ja nå skal jeg jobbe videre med språksituasjonen etter 1814, kom nemlig opp i norsk... Ønsk meg lykke til!

Idag er det første desember.

"idag er det første desember, idag er det første desember, alle nissunger små de skal snart ut å gå, det er den første desember idag". Sangen som jeg har våknet opp til siden jeg var liten. Hver eneste dag. Akkurat nå øver jeg på spansk prøve... fml.


her er det jul ja..

Også ville jeg bare informere om at jeg er med i en konkurranse hos http://agneslovise.blogg.no og der kan man vinne mye fint! favorittbloggeren min!

Hva skjeer a?

Laster opp videoblogg.

Nå laster jeg opp en videoblogg som jeg lovte. Kommer enten idag eller imorgen, men hvis dere subscriber til meg på youtube så er dere garantert til å se den først. Brukeren min er Marensplash (link i menyen). Et lite hint om hva den handler om er mascara...


_meg og min bestevenn når vi malte rommet hennes.

Også hvis dere har noen ønsker om hvordan videoer jeg skal filme så er det bare å siifra! Legg igjen en kommentar som sier hvordan videoblogger dere har lyst til å se på i nærmere fremtid ♥

update.

Æ e værdens værste bloggær. Men det er så vanskelig å blogge når ingen leser, kommenterer eller gir meg tilbakemeldinger. Jeg vet at nå er jeg litt fjortis å hinter dere til å kommentere. live with it! Har prøvd å fikse litt på designet mitt. Er ikke helt ferdig enda da..

Siden sist har jeg hjulpet Sunniva med å male rommet hennes, kjøpt sminke, sett på sminkevideoer, sminket meg og ja.. Jeg er obsessed med sminke! Idag har jeg bare vært på skolen ogsånne ting. Kjedelig.

Hva har du gjort idag?

 

endeeliiig..


_privat

Pappa har kommet hjem fra USA og han hadde med seg gaver! Jeg har ønsket meg naked paletten så såå lenge, at jeg bare måtte ha den. Itillegg kom han hjem med en ipod nano som man kan bruke som klokke. Man kan velge klokketype, men jeg valgte mikke mus først siden den var så søøt!

Hva syns du?

Oliver.

For ganske lenge siden kom jeg hjem fra generalprøve på teaterkråkene sitt skuespill "Oliver". Jeg var og så på sammen med Sunniva siden faren hennes spiller trommer i orkesteret. Anbefaler alle som bor i Moss eller i nærområde om å komme å se på siden de som spiller er kjempeflinke! Jeg kjente noen som spilte også siden noen går på skolen min ogsånt. Uansett så var det kjempekoselig!


gammelt bilde med fin cola i bakgrunnen.....

Hva har du gjort idag?

Tweet.


Følg meg på twitter...NÅ! (http://twitter.com/#!/Marensplash)

 

like.

Hallo. Jeg er verdens dårligste blogger, jeg vet det. Men nå tenkte jeg å spørre dere om en liten ting. Bloggen min pleier å variere. Alt fra mote, fotografi, hverdag og sminke. Men jeg er ikke helt sikker på om jeg har lyst å blogge om alle tingene. Hva synes dere?


_privat

Hva liker dere å lese om på bloggen min?

Whitney Port & me.


_tatt av Hilde

Da var jeg kommet hjem fra Oslo. Etter mange timers shopping stilte vi oss i kø for å møte Whitney. Vi stilte oss i køen halv 5 og vi slapp inn i BikBok klokka 6. Så stilte vi oss i en annen kø for å få autograf. Whitney kom klokka 7 også etter hvert fikk vi autograf og bilde! Legger ut innkjøp senere.

Har du noen gang møtt en kjendis?

Off to Oslo.


_bilde fra arkivet

Nå skal jeg, Hilde og Beate snart ta oss en tur til den fine byen Oslo! Jeg skal nok shoppe mest på MAC siden jeg har fått helt MACdilla. Men to av tingene jeg skal kjøpe trenger jeg jo daa... dårligeunskyldninger.com 

Hva skal dere idag?

trött.


_privat

Endelig kan jeg høre på musikk igjen. Lenge har jeg holdt ut med min stygge lille mini pc med ødelagte høytalere. Men den tid er over. Nå kan mine ører høre på ren musikk istedet for hakkete bråk. Listen over har jeg foressten laget som et lite utdrag av sove-listen til Annais. Hun hadde noe med 250 sanger så jeg valgte ut de jeg liker best og satt de sammen til en ny liste. Orker ikke å sove igjennom 250 sanger hahah!

Hører dere ofte på musikk ?

sur.


Haha, synes overskiften passet til bildet.

Idag skal jeg til frisøren å klippe meg. Skal kun klippe bort de slitte tuppene, så det blir nok braa. Nå har jeg høstferie siden vi hadde kveldskole igår. På kveldskolen hadde vi matte og naturfag. I matta hadde vi regnark på pc'en og i naturfagen skulle vi tre på en kondom.. haha. Alle hadde det nok morsomt untatt i matta da selvfølgelig. Ikveld blir det feiring av bursdag og det skal nok bli en hyggelig start på ferien. 

Hva er dine planer i ferien ?

Jeg er så liten, så pitte liten.

Jeg sitter på ipad'en. Det ringer på. Jeg rusler mot døren. Jeg titter ut av vinduet. En mann med noe rundt halsen kommer til syne. Og en stor kassebil. Jeg løper opp. Roper på Pappa. Ingen svar. Jeg finner ut at jeg er alene hjemme. Jeg er redd. Jeg titter ut av vinduet. Et blått lys blender øynene mine. Jeg setter meg på toppen av trappen. Hjertet mitt dunker hardt i brystet. Hva skal jeg gjøre? 


_weheartit

Jeg skvetter til. Det banket på. Jeg bare sitter der og tenker. Tenker alle vonde tanker om hva som kan skje. Plutselig hører jeg bildøren smelle igjen og en motor som starter. Bilen er borte. Plutselig ser jeg over gaten. På bilen står det "get". hmmm.. jeg er altfor pysete!

Har du noen gang vært redd ? 

satan i gatan.

Akkurat nå sitter jeg i den gamle ullgenseren min fra GinaTricot og drikker min favoritt te nemlig four red fruits. Jeg har tatt av all sminken og sitter å ser på Hellcats. Leksene er ferdig gjort og jeg har kanskje skrevet 10 dikt ellernoe.. morsomt. Livet er herlig noen ganger. Andre ganger må du bare få det til bli det.


(hvis noen lurer så er berryme den gamle bloggen min)

Hva har dere gjort idag? 

THE GREATEST PLEASURE IN LIFE IS DOING WHAT PEOPLE SAY YOU CANNOT DO


Jeg vil til oslo, jeg vil til oslo, jeg vil til oslo, jeg vil til oslo.

Once upon a time.......my hair was dark.
.....it was cold outside.
.....i missed summer.
.....i did'nt had a blog.

But now...

.....my hair is light.
.....it's hot outside.
.....i don't miss summer anymore.
.....i have a blog. 

Forandrer du deg med tiden ?

Superhappy.


_privat

Kanskje noen av dere har sett det, men jeg "vant" en vurdering hos Kristine! Etter jeg fikk den vurderingen så fikk jeg noen få kommentarer men ikke noe stort. Trodde virkelig ikke at statestikken skulle skyte opp i været! Jeg fikk et lite lys i bloggverdenen, også fikk jeg jo en vurdering over hva jeg burde gjøre bedre. En vurdering av en blogger som jeg ser opp til. Så nå skal dere få se masse outfits og få vite mer om meg! Dere kan lese vurderingen her.

Noen av dere som kommer til å lese videre ?

En god bok.

På flyplassen kjøpte jeg meg boken En shopoholiker's uimotstålige nye verden. Jeg leste den ut på 1 kveld og 2 bilturer. Jeg elsket den første boken, med tittelen En shopoholiker's hemmelige drømmeverden, så jeg bestemte meg for og lese toeren. Nå for øyeblikket sitter jeg og leser den tredje boken som heter En shopoholiker treffer blink. Jeg pleide og lese mye før men så ble det liksom slutt, men nå har jeg tenkt å begynne igjen. Jeg har jo resten av sommeren. Nå skal jeg pakke litt også skal jeg ut på Kongshavn hvor Hilde venter på meg.

Har du en favoritt bok ?

Teardrops.

Ja, bloggen hadde gått litt i glemmeboksen, men det er så lett å glemme når man har venner å være med og Harry Potter å se på.  Igår kveld så jeg på den siste Harry Potter filmen og den var fantastisk! Filmen ga meg sommerfugler i magen og tårer i øynene.. 


_privat

Jeg er så lat at jeg ikke orket å beskjære bort det stygge hjørnet. 

Noen som vet hvordan butikker som finnes i Italia (Venezia og omegn) ?

Friends are like family

Fra igår til idag så har jeg og mange andre jenter campet i hagen til Sunniva. Vi spilte spill, pratet og hadde det gøy! Vi la oss ganske seint men de som sov i det andre teltet la seg enda seinere. På morgenen var alle trøtte og bustete på hodet, så vi løp inn i regnet og fikk oss en god frokost. Denne telturen var en fin opplevelse og et koselig sommerminne.De to flotte (rotete) teltene.

Oppsetting av telt.

Ja, det var jo ikke så mange bilder men dere (de 14 leserne) overlever nok. Men nå skal jeg fortsette å ordne til grillkvelden som jeg arrangerer imorgen. Bildene er foressten fra Martine sitt kamera siden jeg er litt lat.

Har du noen gang teltet i en hage ?

Deprimert.

Kroppen min er tom for glede. Det eneste jeg vil er å bare sitte ned og stirre ut i luften. Jeg klarer ikke å få tankene bort fra den ene tingen, som jeg føler ødelegger livet mitt. Aldri har jeg vært så deprimert før. Deprimert over en ting som jeg ikke har lyst til å fortelle til noen, en ting som jeg skal holde for meg selv. Igår stekte jeg vafler for å få tankene over på noe annet, men når de var ferdigstekte satt jeg å spiste dem for å trøse meg selv. Jeg vet at det ikke er noe å ungå, men jeg skulle ønske at det ikke skjedde meg. Hvorfor måtte dette skje meg ?


_privat

Har du noen gang vært deprimert? 

Tio tusen meter upp i luften

Jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal introdusere denne bloggen, men jeg kan vell begynne å fortelle litt om meg selv. Jeg heter Maren og jeg er 13 år gammel, eller jeg blir 14 i oktober da (følte det var viktig og ta med). På fritiden driver jeg med dans og min store lidenskap nemlig fashion, mote, la mode eller hva du enn foretrekker å kalle det. Jeg lever i en rosa boble som flyr rundt i luften, noen ganger så får den små hull som gjør meg deprimert og trist. Og noen ganger er det folk som prøver å sprekke den. Men sånn er livet, ingen dans på roser.


_privat

Hvis jeg kunne velge mellom jordbær og godteri så hadde det blitt jordbær. Hvis jeg kunne velge mellom storbyferie og sydenferie så hadde det blitt storbyferie. Der fikk dere noen fakta om meg servert på sølvfat, bare hyggelig.

Skal du lese bloggen ?a blog about inspiration.
pictures is always stated.

arkiv

Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

grunnkoder av:

caroline maria

hits