Lock a bridge.


_privat


Det er en tradisjon på en måte. Det går ut på at hvis du setter en lås på en bro i foreksempel et land du besøker, så betyr det at en dag vil du komme tilbake til det landet. Det er en ganske fin tradisjon hvis man tenker på det. Så når du kommer tilbake til det landet så kan du jo prøve å finne låsen din igjen ? 

Hva syns du ?

En god bok.

På flyplassen kjøpte jeg meg boken En shopoholiker's uimotstålige nye verden. Jeg leste den ut på 1 kveld og 2 bilturer. Jeg elsket den første boken, med tittelen En shopoholiker's hemmelige drømmeverden, så jeg bestemte meg for og lese toeren. Nå for øyeblikket sitter jeg og leser den tredje boken som heter En shopoholiker treffer blink. Jeg pleide og lese mye før men så ble det liksom slutt, men nå har jeg tenkt å begynne igjen. Jeg har jo resten av sommeren. Nå skal jeg pakke litt også skal jeg ut på Kongshavn hvor Hilde venter på meg.

Har du en favoritt bok ?

News; Make up


Foundation og foundation kost fra Sephora og leppestift i fargen 03 secret fra Chanel.

Sephora produktene kjøpte jeg i Italia, det var en ren tilfeldighet at vi gikk inn på et kjøpesenter. Lengst nederst i gangen lå Sephora. Jeg som er så shopping gal kjente adrenalinet pumpe og jeg gikk dermed fortere og fortere. Hadde lyst til å kjøpe så mye der inne, men det mest nødvendige ble kjøpt. Leppestiften kjøpte jeg for litt siden. Fargen er ikke sånn lilla aktig som det ser ut på bilde. Kan sikkert vise den på en gang.


When you wake up in the morning, and your head feels twice the size
Smykke og skjorte fra H&M, shorts fra Weekday vintage og sko fra Eurosko.

Syns ?

Ami bag.Så denne vesken på nettsiden til Gina Tricot og ble helt forelsket. Aner ikke hvem farge jeg har lyst på den i. Håper den er i den perfekte størrelsen! Nå skal jeg fortsette å pakke litt til Italia. Jeg gleder meg, bare det ikke er altfor dyrt der.

Hva syns du om vesken ?

Teardrops.

Ja, bloggen hadde gått litt i glemmeboksen, men det er så lett å glemme når man har venner å være med og Harry Potter å se på.  Igår kveld så jeg på den siste Harry Potter filmen og den var fantastisk! Filmen ga meg sommerfugler i magen og tårer i øynene.. 


_privat

Jeg er så lat at jeg ikke orket å beskjære bort det stygge hjørnet. 

Noen som vet hvordan butikker som finnes i Italia (Venezia og omegn) ?

it's written in the stars


_privat

Redigerte dette bildet istad. Uansett, nå har jeg akkurat kommet hjem fra kino med Marte og mange små barn. Vi så på Kung Fu Panda 2, den var jo grei. Så nå sitter jeg i regnværet og lurer på om jeg skal låne Harry Potter part 1. Så vi får se hva som skjer.

Hva syns du om bildet ?

You can't always get what you want.

Mitt første outfit på denne bloggen her (applaus). Jeg er egentlig sykt dårlig på å overføre bilder på dagen men idag klarte jeg det. Nå har jeg lagd salat, aioli, renset 12 kurver med jordbær og rullet marsipan så nå er snart festen klar til å starte.
Gina Tricot shirt, Bikbok lace shorts, vintage bag & converse shoes.

Dette er bare det jeg hadde på meg på dagen, nå skal jeg skifte til noe annet som dere kanskje kan få se imorgen. Men nå må jeg fortsette og ordne.

Hva syns du ?

Friends are like family

Fra igår til idag så har jeg og mange andre jenter campet i hagen til Sunniva. Vi spilte spill, pratet og hadde det gøy! Vi la oss ganske seint men de som sov i det andre teltet la seg enda seinere. På morgenen var alle trøtte og bustete på hodet, så vi løp inn i regnet og fikk oss en god frokost. Denne telturen var en fin opplevelse og et koselig sommerminne.De to flotte (rotete) teltene.

Oppsetting av telt.

Ja, det var jo ikke så mange bilder men dere (de 14 leserne) overlever nok. Men nå skal jeg fortsette å ordne til grillkvelden som jeg arrangerer imorgen. Bildene er foressten fra Martine sitt kamera siden jeg er litt lat.

Har du noen gang teltet i en hage ?

Favoritt.


_Privat

Det danske motemagasinet Cover er nok mitt absolutte favoritt magasin. Det inneholder moodboards, kollasjer og andre moteartikkler som jeg liker. Det er ikke så vanskelig å lese dansk så det går ganske bra. Bladet koster også litt ekstra siden det sendes fra Danmark, men man kan få kjøpt det på Narvesen!

Hva er ditt favoritt blad ?

D.I.Y

Olajakken min hadde hengt i skapet alt for lenge, så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det. Jeg ville klippe av ermene så den ble en stilig olavest. Jeg ble superfornøyd med resultatet men har bare ikke funnet ut hvordan jeg skal konbinere den enda. 
_privat

Men nå turer jentegjengen til stranda, så jeg får håpe jeg blir litt.. blondere! Hihi, forteller senere.

Hva skal dere idag ?

Bikbok pre-fall 11


Jeg synes Bikbok får inn sinnsykt mye fint nå til høsten. Stilen er mer sofistikert og elegant. Kan minne litt om skolestilen i england. Jeg digger den hvertfall. Finnes mye mer enn dette her også blant annet sennepsgule plagg og en nydelig burgunderrød jumpsuit. Det jeg ønsker meg allermest er den vinrøde vesken, hatten, jakken og plisse skjørtet. Eller nei, jeg ønsker meg alt !

Hva syns dere om denne stilen ?

Deprimert.

Kroppen min er tom for glede. Det eneste jeg vil er å bare sitte ned og stirre ut i luften. Jeg klarer ikke å få tankene bort fra den ene tingen, som jeg føler ødelegger livet mitt. Aldri har jeg vært så deprimert før. Deprimert over en ting som jeg ikke har lyst til å fortelle til noen, en ting som jeg skal holde for meg selv. Igår stekte jeg vafler for å få tankene over på noe annet, men når de var ferdigstekte satt jeg å spiste dem for å trøse meg selv. Jeg vet at det ikke er noe å ungå, men jeg skulle ønske at det ikke skjedde meg. Hvorfor måtte dette skje meg ?


_privat

Har du noen gang vært deprimert? 

Tio tusen meter upp i luften

Jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal introdusere denne bloggen, men jeg kan vell begynne å fortelle litt om meg selv. Jeg heter Maren og jeg er 13 år gammel, eller jeg blir 14 i oktober da (følte det var viktig og ta med). På fritiden driver jeg med dans og min store lidenskap nemlig fashion, mote, la mode eller hva du enn foretrekker å kalle det. Jeg lever i en rosa boble som flyr rundt i luften, noen ganger så får den små hull som gjør meg deprimert og trist. Og noen ganger er det folk som prøver å sprekke den. Men sånn er livet, ingen dans på roser.


_privat

Hvis jeg kunne velge mellom jordbær og godteri så hadde det blitt jordbær. Hvis jeg kunne velge mellom storbyferie og sydenferie så hadde det blitt storbyferie. Der fikk dere noen fakta om meg servert på sølvfat, bare hyggelig.

Skal du lese bloggen ?a blog about inspiration.
pictures is always stated.

arkiv

  • Desember 2011
  • November 2011
  • Oktober 2011
  • September 2011
  • August 2011
  • Juli 2011
  • Juni 2011

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits