Høstens basic.


Jeans fra Bikbok, skjorter fra BikBok og strikketgenser fra Ginatricot.

Dette er da min lille mening om hva som er perfekt til denne høsten. Disse fem tingene kan du kombinere mange veier. Jeg har valgt mørke jeans fordi de passer best til de mørkere tider. Burgunderrødt er en av høstens flotte jordfarger som jeg definitivt skal skaffe meg.. ikke vet jeg om jeg skal ha en lue, en genser eller en veske?

Hva er dine must have til høsten?

i dreamed a dream.


_privat

Jeg kjedet meg litt istad så jeg bestemte meg for å redigere litt. Kanskje litt for overredigert men jeg liker det. Nå sitter jeg å ser på idol imens jeg surfer rundt på nettet etter gode sminketips. sminkedilla.com

Hva syns du om bilde?

BIKBOK fall collection 11Syns ?

Makeup; wants1. Blender brush // thebodyshop, 2. Eyeshadow brush // thebodyshop, 3. Slanted brush // thebodyshop, 4. Highlighter // makeupstore, 5. mattifying primer // thebodyshop, 6. Studio stipple brush // eyeslipdface, 7. Cream eyeshadow // eyeslipsface. 


1. Painterly paint pot // maccosmetics, 2. Rubenesque paint pot // maccosmetics 3. Select cover up // maccosmetics, 4. Cream blush // maccosmetics

Noen sminkeprodukter du ønsker deg veldig ?

sminkedilla.

Ja jeg har fått en liten sykdom som gjør at jeg er veldig obsessed with sminke! Dagene går ved å titte på youtube på alle de kjente youtubeguruene. Favoritten er vell macbarbie07 siden hun er både utrolig flink og har en kjempe bra utstråling. Itilegg bruker hun masse produkter fra drugstore (maybelline, rimmel, loreal) som gjør at man ikke trenger så masse penger for å få til hennes looker osv. Noen av favorittene fra norge er vell agneslovise (oddvar96) og lisamoee (lisamoeblogg). De er veldig flinke og jeg digger lookene til Agnes! 


et lite random bilde.

Idag har jeg også kjøpt en liquid eyeliner fra Isadora som er veldig bra så langt! Nå får jeg nesten stoppe å bable om sminke for det kan virkelig ta en evighet..

Liker du sminke?

Høstens mascaranyhet !

Jeg er med i en konkurranse på blogg.no hvor 200 bloggere får teste høstens mascaranyhet. Og hvis jeg er så heldig og får teste den så blir det en omtale. Den ser veldig bra ut og jeg gleder meg til de trekker vinnerne. De som vinner får den nemlig før alle andre!


Klikk her for å se hvordan du kan få Mascaranyheten!

Nevermind.


Skjørt fra Bikbok, støvler fra Hunter og topp fra H&M CC.

Syns ?

News;

 

Jeg kjøpte også en topp men den viser jeg dere senere. Smykket er en drøm for øyet og jeg elsker det virkelig. Jeg gleder meg til å lese boken og gråte noen tårer. Og jeg gleder meg til høsten som er den perfekte årstiden for denne genseren. 

Hva syns du ?

hair.


_privat

Min lillesøster's hår er perfeksjonisme til tusen. Helt rett og naturlig. Hun har aldri en dårlig hårdag. Nei det tar jeg tilbake. Hun hadde faktisk en dårlig hårkveld når hun rullet børsten opp i håret for hun trodde hun kunne "krølle" håret hennes med den. La oss si at den børsten ikke finnes mer. 
     Nå befinner jeg meg i byen Notodden. Befolkning: 12 407 (jaa, jeg googlet det). Her er det fortiden blues festival som jeg godt nyter av. Idag har jeg kjøpt en bok og et smykke. Jeg vant også en T-skjorte! Jeg kommer hjem imorgen så da blir det nok til at jeg viser dere mitt lille innkjøp. 

Hva syns du om bildet ?

Once upon a time.......my hair was dark.
.....it was cold outside.
.....i missed summer.
.....i did'nt had a blog.

But now...

.....my hair is light.
.....it's hot outside.
.....i don't miss summer anymore.
.....i have a blog. 

Forandrer du deg med tiden ?

Passion


© ingrid

Maren er borte vekk. Og det er jeg, Ingrid, som gjesteblogger idag.

Bilde ble tatt i hagen, mellom roser og andre duftende blomster ble herlighetene mine fra Cubus vist fram. Mamma var med som reisefølge gjennom mosseporten. Min kjære mor, som er god til alt utenom shopping, er en mareritt - unnskyld uttrykket - å ha med i butikker. Etter en velfortjent raid på cubus, var vi på god vei inn i H&M. Da hadde hun tydlighvis fått nok. Og stakk avgårde inn i matbutikken. Så jeg måtte holde meg til titting gjennom Gina Tricot, Morris, Bik Bok, Lindex bla. bla. bla. Alikevel lyser plaggene fra Cubus opp min ellers så nøytrale tilverelse.

Finn min blogg her. 

Hva syntes du om bildet ?

A world of shopping.


_privat

Hva syns du om bildene ?

White.


Skjorte-kjolen og t-skjorten er fra Monki, genseren og posen er fra Weekday.

En stil som jeg liker veldig godt er den minimalistiske. Denne stilen kan du konbinere på mange forskjellige måter. Enten så kan du gå for den helhvite med bare hvite plagg. Eller så kan du gå for et helhvitt antrekk med noen knæsje detaljer. Eller om du vil konbinere den med høstens jordfarger så går også det. 

Hva syns du om denne stilen ?

bohem.
Skjørt fra GinaTricot, Jakken er vintage, topp og solbriller fra Bikbok og belte fra H&M.

Hva syns du?

H&M loves music & fashionJeg har ikke fortalt dere dette enda. Men for en liten stund siden ble jeg ukesvinner i H&M loves music & fashion. Dette var på en måte en slags outfit konkurranse. Jeg vant selfølgelig ikke hele greia, men en liten premie fikk jeg jo. Uansett så var dette kjempegøy og fingrene mine skalv av lykke. Sommerfuglene hoppet i magen og jeg klarte ikke annet enn å smile. Dere kan se på de andre ukesvinnerene her.

Har du noen gang vunnet en konkurranse ?

Edit: >her<  kan dere lese artikkelen om meg på side2.no

Superhappy.


_privat

Kanskje noen av dere har sett det, men jeg "vant" en vurdering hos Kristine! Etter jeg fikk den vurderingen så fikk jeg noen få kommentarer men ikke noe stort. Trodde virkelig ikke at statestikken skulle skyte opp i været! Jeg fikk et lite lys i bloggverdenen, også fikk jeg jo en vurdering over hva jeg burde gjøre bedre. En vurdering av en blogger som jeg ser opp til. Så nå skal dere få se masse outfits og få vite mer om meg! Dere kan lese vurderingen her.

Noen av dere som kommer til å lese videre ?

I'm underground and upside down.
Topp fra BikBok, solbriller og belte fra H&M, veske fra NewYorker, smykke fra Lindex, shorts fra Weekday Vintage, armbånd fra GinaTricot og sko fra Converse.


Tycks?

Ro min båt._privat

Igår var jeg, Martine, Sunniva og Maren N på Sjøbadet, det var kjempe koselig. Idag skal vi også på stranda siden det er så fint vær. Bildet tok jeg i Venezia av en mann som kjører gondol. Senere kjørte vi også gondol. Men han som kjørte vår gondol ville ikke synge, det var teit av han.. 

Hva syns du om bildet ?a blog about inspiration.
pictures is always stated.

arkiv

  • Desember 2011
  • November 2011
  • Oktober 2011
  • September 2011
  • August 2011
  • Juli 2011
  • Juni 2011

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits