sur.


Haha, synes overskiften passet til bildet.

Idag skal jeg til frisøren å klippe meg. Skal kun klippe bort de slitte tuppene, så det blir nok braa. Nå har jeg høstferie siden vi hadde kveldskole igår. På kveldskolen hadde vi matte og naturfag. I matta hadde vi regnark på pc'en og i naturfagen skulle vi tre på en kondom.. haha. Alle hadde det nok morsomt untatt i matta da selvfølgelig. Ikveld blir det feiring av bursdag og det skal nok bli en hyggelig start på ferien. 

Hva er dine planer i ferien ?

News; MAC Cosmetics

Når jeg var i Oslo for sånn ca en uke siden så stakk jeg innom MAC. Jeg visste egentlig ikke hvor butikken lå, men når jeg fant ut at jeg faktisk hadde gått 5 meter unna den forrige gang jeg var i Oslo ble jeg sur. Jeg gikk liksom rundt på paleet (ok?) og trodde MAC butikken lå der... haha. Uansett, damene på MAC er kjempe snille som sikkert alle vet. Jeg kjøpte meg tre ting og de får dere se heeer....


Msf i fargen soft and gentle, paint pot i fargen painterly og øyenskygge i fargen all that glitters.

Har ikke fått testen paint pot'en og øyenskyggen enda fordi jeg venter på de rette kostene. Har nemlig bursdag på lørdag! Og da skal jeg enten få eller kjøpe noen koster, fast bestemt!

Hva syns du om innkjøpet?

BIKBOK by Whitney Port

Såå mye fint! Ønsker meg aller mest de to genserne. Spessielt den med de fine detaljene. Jeg viiil haaa! Heldigvis kommer også varene på min lokale bikbok. Så jeg skal løpe å kjøpe på lanseringsdagen! 

Gleder du deg ?

Jeg er så liten, så pitte liten.

Jeg sitter på ipad'en. Det ringer på. Jeg rusler mot døren. Jeg titter ut av vinduet. En mann med noe rundt halsen kommer til syne. Og en stor kassebil. Jeg løper opp. Roper på Pappa. Ingen svar. Jeg finner ut at jeg er alene hjemme. Jeg er redd. Jeg titter ut av vinduet. Et blått lys blender øynene mine. Jeg setter meg på toppen av trappen. Hjertet mitt dunker hardt i brystet. Hva skal jeg gjøre? 


_weheartit

Jeg skvetter til. Det banket på. Jeg bare sitter der og tenker. Tenker alle vonde tanker om hva som kan skje. Plutselig hører jeg bildøren smelle igjen og en motor som starter. Bilen er borte. Plutselig ser jeg over gaten. På bilen står det "get". hmmm.. jeg er altfor pysete!

Har du noen gang vært redd ? 

Maxfactor

Jeg er med i en konkurranse om å vinne maxfactor produkter til en verdi av 500 kroner! Og hvis jeg vinner så blir det selvsagt en omtale :)

Denne aktiviteten hvor 200 bloggere får Max Factor produkter til kr 500,- er en av flere aktiviteter på justpinkitup.blogg.no - der kan du blant annet sikre deg og dine venner en drømmekveld med Jan-Thomas og X-teamet, hjemme i din egen stue! Klikk på bildet nedenfor for mer info!

Klikk her for mer info!

satan i gatan.

Akkurat nå sitter jeg i den gamle ullgenseren min fra GinaTricot og drikker min favoritt te nemlig four red fruits. Jeg har tatt av all sminken og sitter å ser på Hellcats. Leksene er ferdig gjort og jeg har kanskje skrevet 10 dikt ellernoe.. morsomt. Livet er herlig noen ganger. Andre ganger må du bare få det til bli det.


(hvis noen lurer så er berryme den gamle bloggen min)

Hva har dere gjort idag? 

old.
_privat

Omtale: Isadora big bold mascara

 Nå skal jeg prate litt om denne mascaraen jeg fikk av Isadora for ca. en uke siden. Jeg  har nå fått testet den ut også skal jeg nå fortelle dere hva jeg synes. Det jeg legger vekt  på når jeg skriver omtaler er: førsteintrykk, påføring, positive og negative sider og et lite  sammendrag på slutten. Jeg gir også en karakter fra en til seks.

 Førsteintrykk: Det første jeg legger merke til er jo designet. Mascaraen har et stilrent  design med Isadora's klassiske "speilblanke" detaljer. Innpakningen er veldig stor og  inneholder mye. Med en gang jeg trakk ut børsten så fikk jeg sjokk! Den var  kjempestor. Da mener jeg kjempe kjempe kjempe stor!

 Påføring: Når jeg skulle ta på denne første gang så synes jeg det var litt vanskelig.  Børsten var så stor at jeg lett klarte og skumpe borti øyelokket eller øyenbrynsbenet.  Men jeg synes alikevell at den ga ganske flotte vipper. Jeg liker egentlig best sånne  små plast/gummi tupper men denne var helt grei.

 Positivt:
 -Gir fine vipper.
 -Stor pakkning som fører til lang varighet.
 -Holder det den lover.
 -Den er testet av øyelege.
 -Den drysser ikke.

 Negativt:
 -Stor børste. (avhenger fra person til person)
 -Kan klumpe seg på børsten. 

 Alt i alt: Helt ærlig så liker jeg denne mascaraen. Den holder det den lover som er  veldig bra. Noen ganger kan det hende man bruker litt lang tid på å få til det resultatet  man ønsker. 

 Karakter: Jeg gir denne en svak 5 

 Har du prøvd denne mascaraen?

 (bildet har jeg lånt av http://albiss.blogg.no/ )

Dette innlegget er en del av en Isadora Big Bold kampanje - besøk bloggen her.

CRYSTAL GREEN ON STRANGERS TIDES.

Jeg vil ha den mac øyenskyggen. Jeg vil ha chanel 531 peridot. Jeg vil ha ferie.

You cannot always get what you want. Men hva vil du ha?

THE GREATEST PLEASURE IN LIFE IS DOING WHAT PEOPLE SAY YOU CANNOT DO


Jeg vil til oslo, jeg vil til oslo, jeg vil til oslo, jeg vil til oslo.

ZONE SILVER AW11a blog about inspiration.
pictures is always stated.

arkiv

  • Desember 2011
  • November 2011
  • Oktober 2011
  • September 2011
  • August 2011
  • Juli 2011
  • Juni 2011

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits