Eyes of the day.


ignorer de unappede stygge bryna mine...

Jeg har brukt: Urban Decay Primer Potion, Urban Decay naked palette (virgin, naked, buck og sidecar), H&M eyeliner, Clinique lash power mascara og Max factor masterpiece max.

Hva syns du ?

endeeliiig..


_privat

Pappa har kommet hjem fra USA og han hadde med seg gaver! Jeg har ønsket meg naked paletten så såå lenge, at jeg bare måtte ha den. Itillegg kom han hjem med en ipod nano som man kan bruke som klokke. Man kan velge klokketype, men jeg valgte mikke mus først siden den var så søøt!

Hva syns du?

a new thing.


_privat

Kjøpte denne brow set fix tingen fra MakeUpStore idag. Den er i fargen clear, altså gjennomsiktig. Den finnes også i forskjellige bruntoner hvis du heller vil ha det, men jeg gikk for denne. Så langt så funker den veldig bra. Har bare prøvd den ut en gang men. Og foressten så var fokuset på det nederste bildet feil men samma det.

Hva syns du?

Oliver.

For ganske lenge siden kom jeg hjem fra generalprøve på teaterkråkene sitt skuespill "Oliver". Jeg var og så på sammen med Sunniva siden faren hennes spiller trommer i orkesteret. Anbefaler alle som bor i Moss eller i nærområde om å komme å se på siden de som spiller er kjempeflinke! Jeg kjente noen som spilte også siden noen går på skolen min ogsånt. Uansett så var det kjempekoselig!


gammelt bilde med fin cola i bakgrunnen.....

Hva har du gjort idag?

Tweet.


Følg meg på twitter...NÅ! (http://twitter.com/#!/Marensplash)

 

Sminkekoster.


_privat

Tenkte å ta en liten overview av sminkekostene mine. Her har jeg masse rart blant annet MakeUpStore, Gosh, EcoTools, Sephora, MakeupMekka og TheBodyShop. Har også mange rare random korster som står gjemt innimellom der. De to små kabukikostene nederst er fra BareMinerals. 

Har du mange koster?

like.

Hallo. Jeg er verdens dårligste blogger, jeg vet det. Men nå tenkte jeg å spørre dere om en liten ting. Bloggen min pleier å variere. Alt fra mote, fotografi, hverdag og sminke. Men jeg er ikke helt sikker på om jeg har lyst å blogge om alle tingene. Hva synes dere?


_privat

Hva liker dere å lese om på bloggen min?

Maxfactor.


_privat

Kjøpte den mørkeblå neglelakken på Skintonic parfymeri i byen for en stund siden og da fikk jeg med en sminkepung med masse fine produkter som jeg kunne teste ut. Fikk en full size neglakk som jeg elsker, en prøve på krem blush (kommer til å vare i evigheter), en lipgloss og en masterpiecemax mascara. Så langt kan jeg si at neglakkene er fine om du tar tre lag og mascaraen funker kjempebra på meg. Må bare finne ut hvordan påføring av blushen jeg liker siden den er veldig pigmentert. Fikk også med en fin sminkepung.

Hva syns du?

NAKED.


_temptalia

Herregud. Herregud. Herregud. Jeg elsker dette palettet! Ønsker meg det sååå mye. Heldigvis for meg så skal pappa til USA om ikke lenge og jeg sender med en handleliste. Håper virkelig han får tak i det. Da blir en jente lykkelig ihvertfall!

Har du Urban Decay Naked Palette?

Omtale: Mac paint pot
_painterly

Merker du noen gang at øyenskyggen din legger seg som en klumpete strek i globalen? Eller at øyenskyggen blir borte i løpet av dagen? Dette er løsningen! Haha, høres ut som en reklame men jaja. Dette er en fin ting å invistere i hvertfall. Øyenskyggen sitter på hele dagen, og da mener jeg hele dagen! Anbefales på det sterkeste! Selfølgelig fins det vanlige øyenskygge primere som Urban Decay Primer Potion eller Too faced sin. Men denne kan du gå i butikk å kjøpe, mens de andre må bestilles på nett. 

Har du en øyenskyggeprimer?

 

Somewhere.

Kjolen er fra BikBok

Bare et raskt bilde av hva jeg hadde på meg under familieselskapet igår. Ikke noe spessielt. 

Hva syns du?

News from Oslo


_Duofiberkost fra Make up store, matchmaster foundation og select cover-up concealer fra MAC

Rett etter det øverste bildet ble tatt så skalla jeg i hylla mi haha. Så rett etter det klarer jeg og miste foundationen på pulten, heldigvis knuste hverken skallen min eller den. Det kan hende at dere ikke synes fargene passer meg men de ble matchet etter huden min, på meg. Og itillegg som hun damen på MAC sa: fargen kan se helt annerledes i pakkningen enn på huden. Kosten brukte hun for å påføre foundationen med og jeg ble helt forelska! Men jeg syns det er litt for dumt og betale litt under 500-lappen(?) for en kost. Så når jeg kom på Make Up Store, så hadde de akkurat samme kost til en billigere penge!

Hva syns du om innkjøpet?

Whitney Port & me.


_tatt av Hilde

Da var jeg kommet hjem fra Oslo. Etter mange timers shopping stilte vi oss i kø for å møte Whitney. Vi stilte oss i køen halv 5 og vi slapp inn i BikBok klokka 6. Så stilte vi oss i en annen kø for å få autograf. Whitney kom klokka 7 også etter hvert fikk vi autograf og bilde! Legger ut innkjøp senere.

Har du noen gang møtt en kjendis?

Off to Oslo.


_bilde fra arkivet

Nå skal jeg, Hilde og Beate snart ta oss en tur til den fine byen Oslo! Jeg skal nok shoppe mest på MAC siden jeg har fått helt MACdilla. Men to av tingene jeg skal kjøpe trenger jeg jo daa... dårligeunskyldninger.com 

Hva skal dere idag?

trött.


_privat

Endelig kan jeg høre på musikk igjen. Lenge har jeg holdt ut med min stygge lille mini pc med ødelagte høytalere. Men den tid er over. Nå kan mine ører høre på ren musikk istedet for hakkete bråk. Listen over har jeg foressten laget som et lite utdrag av sove-listen til Annais. Hun hadde noe med 250 sanger så jeg valgte ut de jeg liker best og satt de sammen til en ny liste. Orker ikke å sove igjennom 250 sanger hahah!

Hører dere ofte på musikk ?

September favoritter - videoblogg

Hallo, nå har jeg lagd en liten videoblogg til dere! Jeg redigerte stemmen min fordi jeg hørtes så rar ut på video'en. Det er så sykt flaut å videoblogge så jeg måtte bare.

Jaja, ikke diss meg.. 

Hva syns du om video'en?

Lush

Når jeg var i Oslo så stakk jeg innom Lush på byporten. Det var en ting jeg hadde veldig lyst til å teste ut. Jeg har ikke testet den enda men skal nok få testet den i høstferien. Jeg er værfall frelst av lukten! Hver gang jeg åpner sminkeskuffen min så åpner jeg den og lukter. Den er heelt himmelsk!


_privat

Man kan faktisk spise den etter man har brukt den! Jeg har den i lukten/smaken bubblegum.

Hva syns du?

Wear your makeup with confidence.


Sminkekoster fra Ecotools.

Var en liten tur innom senteret igår med Martine,Guro og Hilde. Det som ble med hjem var disse skjønne kostene. Like myke som the body shop, bare at du får fem koster istedet for en. Jeg trengte noen koster til den nye MAC sminken min. Så jeg håper disse kostene er gode.

Hva syns du ?

Birthday kid.


Kjolen er fra H&M.

Jeg feiret bursdagen min på fredag, da hadde jeg på dette. Ikke så veldig spessielt men.. Klokken er 2 og jeg har allerede gjort ganske masse idag. Jeg gikk først på jobb, så var jeg i kirken og så på Martine hadde ministranttjeneste. Nå sitter jeg og Sunniva i stua mi og chiller. Skulle hilse fra Sunniva og si at ho er kul.

Hva syns du om antrekket?

Quote.


_privat

Akkurat nå sitter jeg og Sunniva å lytter til musikk. For litt siden så vi en veldig trist film nemlig water to the elephants. Tenkte jeg bare skulle slenge inn et innlegg, nå skal jeg nyte de siste timene av bursdagen min.

Hva har dere gjort idag da?

Happines.

Bare en rask liten film jeg lagde idag. Har bursdag og i gave fikk jeg min elskede macbook pro. Jeg må selvfølgelig betale endel selv da! Filmen er ikke akkurat den beste i verden men den er helt grei. Håper du tar deg mindre enn et minutt av livet ditt for å se denne. Nå skal jeg en liten tur på senteret. 

Hva syns du om filmen ?a blog about inspiration.
pictures is always stated.

arkiv

  • Desember 2011
  • November 2011
  • Oktober 2011
  • September 2011
  • August 2011
  • Juli 2011
  • Juni 2011

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits