Makeupchallenge #1

 When did you start putting on makeup ? Jeg begynte vell å bruke mascara i 6.klasse. Jeg hadde vell noen knall rosa leppestifter og noen dårlige øyenskygger når jeg var mindre.  I 7ende så kjøpte jeg meg et H&M pudder som var alformørkt (jeg trodde jo man skulle bli "brunere" av pudder og foundation). I tillegg hatet jeg foundation, jeg skjønte ikke at noen klarte å putte noe rennende gris på ansiktet sitt. Etterhvert begynte jeg med eyeliner, H&M øyenskygger og et solpudder(som jeg vant i en konkurranse). Sommeren 2011 kjøpte jeg min første foundation faktisk! Den var fra sephora og den er altfor mørk nå. Jeg liker å bruke foundation nå siden jeg syns huden min ser mye bedre ut nå. Og med det samme jeg kjøpte den foundation så fulgte interressen for sminke. Det var min lille historie.

Når begynte du å bruke sminke?

A dupe?

I det siste har jeg lagt merke til at mange folk på youtube snakker om den nye benefit watt's up higlighteren. Men når jeg var på senteret her om dagen så så jeg denne glow sticken fra Isadora i fargen Vanilla. De er begge veldig fine higlightere men det er en stor prisforskjell. I tillegg får vi ikke kjøpt benefit produkter i norge. Jeg skal værtfall skaffe meg denne higlighteren fra Isadora.

Har du en dupe du vil dele?

30 makeup challenges.

1. When did you start putting on makeup? 2. How did you learn to put on makeup? 3. Favorite brand? 4. Do you like wearing foundation? if so, what is your color and favorite? 5. Favorite lipstick, lip gloss and lip liner? 6. Do you like/wear false eyelashes? if yes, strip or individual? 7. Favorite eyeshadow color? 8. Whats your favorite daytime look? 9. Picture off your makeup collection? 10. Favorite makeup brush? 11. Do you like wearing bronzer? 12. Favorite mascara? 13. Where do you keep your makeup? 14. Favorite youtube guru(s)? 15. Do you wear blush? 16. Do you copy celebrity makeup looks? 17. Favorite makeup artist? 18. Whats your favorite nighttime look? 19. Favorite concealer? 20. Favorite eyeshadow primer? 21. Where do you buy your makeup at? 22. Favorite toner? 23. Favorite eyeshadow palette and blush palette? 24. Which do you like: cream, matte, powder, sheer or shimmery eyeshadows? 25. Favorite eyeliner? 26. Do you where makeup everyday? 27. Favorite powder? 28. Favorite makeup remover? 29. Do you like wearing liquid liner? if so, whats your favorite? 30. Pictuere of yourself whit and whitout makeup.

Tenkte at jeg skulle begynne med denne challengen men jeg er ikke helt sikker på om dere liker det. Skal ikke poste hver dag men innimellom også kanskje jeg lager en video om det. Så hva syns dere?V-log: topp 3 mascaraer

Sånn.. da var videoen her! Tok ikke så lang tid som jeg trodde den skulle gjøre så det var jo bra. Håper dere liker den og ja jeg er litt rar.... veldig.

Hva syns du?

Laster opp videoblogg.

Nå laster jeg opp en videoblogg som jeg lovte. Kommer enten idag eller imorgen, men hvis dere subscriber til meg på youtube så er dere garantert til å se den først. Brukeren min er Marensplash (link i menyen). Et lite hint om hva den handler om er mascara...


_meg og min bestevenn når vi malte rommet hennes.

Også hvis dere har noen ønsker om hvordan videoer jeg skal filme så er det bare å siifra! Legg igjen en kommentar som sier hvordan videoblogger dere har lyst til å se på i nærmere fremtid ♥

old.


_privat

et gammelt bilde jeg tok i fjor vinter. Kulden sniker innpå meg.. spessielt berit. For et navn! Uansett, idag har jeg og noen av mine gode venniner hatt en liten filmkveld. Vi spiste pepperkaker, drakk kakao, så film og selfølgelig må vi ikke glemme all den "sladderen" om det er det vi skal kalde det. Har en til videoblogg på lur som jeg kanskje poster senere i uka. Vi får se..

Hva syns du om bildet?

Vlog: brynene mine.

Så da fikk dere svaret på det. Hadde egentlig ikke tenkt å ha sånn fort greier men så ble lyden helt rar fordi den kom før leppene mine bevegde seg. Det er derfor jeg snakker på videoen. Håper dere likte den!

Hva syns du?

Face of the day.

Face:

Manhattan Coverstick #1
Mac matchmaster foundation #1.5
Max Factor cream blush #huskerikke
Mac msf #soft'n'gentle 

Eyes:

Urban decay naked palette #naked,virgin
Sigma dare palette #reveal
H&M eyeliner #brown
Isadora perfect contour kajal #snowblink
Isadora big bold mascara #black
Clinique lash power mascara #1

Lips:

Chanel rouge coco #secret

Phewwww.. masse å skrive ned. Droppet å skrive om brynene siden de skal jeg lage en egen video om. Dette var looken som jeg har brukt idag, altså min på min mor's bursdag. Leppestiften er egentlig litt mer brunnudeaktig men jeg redigerte bildene.

Hva syns du?

My best friend is cute.


_privat

Hva syns du?

Omtale: Makeupstore brow set

Da var det på tide for meg å skrive en omtale på makeupstore's brow set fix. Jeg har vell hatt den her i ca 1 måned hvis jeg ikke tar helt feil. 

Pakkningen er klassisk makeupstore stil, ingenting spessielt. Man påfører denne med en slags mascara "wand" som er helt grei å påføre med. Den grer enkelt brynhårene bakover. Formulaen tørker relativt fort som er kjempebra! 

Denne holder egentlig ikke like lenge som jeg hadde håpet så du trenger vell en touch up midt på dagen. Alt i alt så er dette et helt greit produkt. Men når denne er brukt opp så skal jeg prøve H&M sin eller Mac sin..

Pris: 155 på estetique

Karakter: 4 av 6.

For once in my life...

update.

Æ e værdens værste bloggær. Men det er så vanskelig å blogge når ingen leser, kommenterer eller gir meg tilbakemeldinger. Jeg vet at nå er jeg litt fjortis å hinter dere til å kommentere. live with it! Har prøvd å fikse litt på designet mitt. Er ikke helt ferdig enda da..

Siden sist har jeg hjulpet Sunniva med å male rommet hennes, kjøpt sminke, sett på sminkevideoer, sminket meg og ja.. Jeg er obsessed med sminke! Idag har jeg bare vært på skolen ogsånne ting. Kjedelig.

Hva har du gjort idag?

 

A everyday look.Glemte å poste et eyes of the day innlegg denne dagen så jeg tenkte å vise dere den nå. Produktene jeg har brukt er MAC painterly paint pot, Sigma bare palette (act), Urban Decay naked palette (buck og virgin), Max factor masterpiece max og Clinique lash power mascara. Også har jeg et spørsmål til dere. Jeg liker å filme videoer på youtube som handler om sminke ogsånt men jeg føler meg så dum når jeg snakker. Kan dere si deres mening om dette, om dere syns jeg burde legge de ut?

TAG: about me

1. How old are you and where are you from?

Jeg er 14 år og jeg er fra Moss. Men jeg ønsker uansett at jeg hadde enten blitt  amerikansk eller engelsk.  

2. What type of skin do you have - normal, oily, dry, combination?  

Jeg har konbinert hud. Oljete i t-sonen og vanlig til tørr andre steder. Noen ganger er jeg mer oljete andre ganger ikke.

3. Do you use foundation? Liquid or powder?  

Jeg har faktisk begynt å elske foundation. Når jeg var mindre hatet jeg det! Jeg hadde selfølgelig ikke prøvd det men jeg bare hatet tanken av å få brunkrem skille (jeg trodde jo man skulle bruke det til å bli brunere). Nå bruker jeg foundation hver gang jeg bruker sminke og allerhelst flytende.

4. What is your hair color?

Jeg har vell mellombrunt mørke blondt aktig. 

5. How do you normally wear your hair?

Med en lus til siden. Jeg bruker det så og si hver dag. En skjelden gang hestehale. 

6. What do you wear on your lips for special occasions?

Jeg elsker røde lepper! Og jeg bruker det tilogmed til vanlig fordi jeg er så crazy(neida). Men jeg pleier egentlig bare å kjøre den samme røde leppen til finere selskap.

7. Do you go tanning, or use self-tanning products?

Neeei, orker ikke tanken på skjolder, hudkreft og alt det måtte være. 

8. Do you get a professional manicure or pedicure?

Nei aldri prøvd det, kommer sikkert til å gjøre det en gang i livet ellerno.

9. What color are your nails right now?

En stygg rød billig neglelakk som er ødelagt på 4 av fingrene fordi jeg blåste opp en hau med ballonger. 

10. What is your favorite kind mascara?

Jeg liker best sånn gummibørste og min drugstore favoritt er max factor masterpiece max og min high-end facoritt er clinique lash power mascara.

11. Do you use liquid eyeliner or pencil eyeliner?

Jeg bruker vanlig eyeliner, altså penn. Jeg har en liquid liner men jeg sliter så sykt med å få til et bra restultat at jeg ikke orker tanken på å stresse med det.

12. How often do you wear lipstick?

Nesten hver dag, men i det siste har jeg begynt å kun bruke leppepomade pga det kalde været.

13. What makeup brand do you use most often?

Mac bruker jeg så og si hver dag. Men har noen andre sminkemerker som jeg liker veldig godt også!

14. When and what was your last makeup/hair product purchase?

Hvis et clinique hudpleie sett teller så var det igår. Hvis ikke såå... hmm kanskje urban decay naked paletten? Men den kjøpte jeg ikke selv da.

15. Have you ever spent over $20 on one item of makeup?

Jepp naked paletten, som igjen jeg ikke brukte mine egene penger på så da vet jeg ikke..

16. What color is the container you keep your makeup in?

Skuffene på skrivebordet mitt som jeg har gjort om til sminkestasjon.

17. What age did you start wearing makeup?

Hmm.. mascara i 6.klasse kanskje?

18. What is the best beauty secret you ever learned from your mother?

Denne var jeg ikke helt sikker på. Helt ærlig så kan jeg mer om sminke enn mamma, det sier hun iværtfall.

19. Do you subscribe to beauty channels on YouTube? What ones?

Jaaa! Elsker å sitte på youtube å se på sminkerelaterte videoblogger. Mine favoritter er Amarixe, meghanrosette, totalmakeupjunkie101, makeupgeek, meghanheartsmakeup, macbarbie07, oddvar96 og mange fleer.

20. What makeup are you wearing right this instant?

Ingenting! Det er jo søndag.


meg med sminkeee.

Jeg tagger deg også! Send link i innlegget hvis du gjør denne taggen.

Moroccan oil.

Jeg er med i en konkuransse hvor man kan vinne en goodiebag fra moroccan oil. Jeg har allerede oljen som jeg er veldig fornøyd med!

 

Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan bli en av de 40 bloggerne som får goodiebags med Moroccanoil-produkter til hele kr 697,-!

Klikk her for mer info!

I love benefit!

Heisann! Og jaaa, det er kanskje litt teit å si at jeg elsker benefit når jeg ikke har noe derfraa.. men jeg har såå lyst på noe! Jeg har faktisk tatt på et benefit produkt oooo.. neida men joda.


_privat

So many freakin awsome things! Og dette er bare noe av det jeg ønsker meg. 
 

Har du noe fra benefit?

EOTD.


_privat

Det jeg har brukt er: Urban decay naked palette (sin og virgin), Isadora eyeliner i antlantic, Max Factor masterpiece max og Clinique lash power mascara. Glemte uheldigvis å ta på primer idag... fyfy! Og ja jeg vet jeg har kviser...

Hva syns du?

konkurranse.

Det er så sjeldent jeg poster slike innlegg som at jeg er med i en konkurranse fordi jeg mener at en blogg er ens private dagbok. Det er som du skulle latt venninen din "gjesteskrive" i dagboka di. Men uansett, denne gangen måtte jeg. Jeg lider, som noen av dere vet, av sykdomen som heter "kanaldrifånokavsminke". Jeg eeeelsker sminke jo!

meld deg på konkurransen >her<

hva syns du om premien?

Makeuplook: Nakedeye.

Min allerførste look, thumbs up! Jeg lagde som sagt looken med Urban Decay Naked paletten min. Hvis du prøver denne looken, plis legg ut et bilde av deg på bloggen din og send linken i kommentarfeltet. Og jeg er litt ute av fokus noen ganger, men jeg filmet med speilrefleksen. Sooo here u goo:

Håper dere liker den!

Hva syns du?

Editing.

Akkurat nå driver jeg å redigerer en liten makeuplook video. Hvis noen er nyskjerrige så er det en naturlig look som jeg synes man kan bruke både til hverdags og til litt mer spesielle annledninger. Jeg har brukt Urban Decay Naked paletten min som et utgangspunkt. 


_tumblr

Ikke bli for overlykkelig av dette (hehe) fordi det er faktisk min første tutorial og jeg er ikke akkurat verdens beste...

Hva har dere gjort idag?

Sigma.

Igår var jeg så heldig å vinne et gavekort på bloggen til Malin! Gavekortet bestod av 100$ på sigmabeuty.com!! Jeg ble super glad når jeg fikk vite at jeg hadde vunnet. Jeg skulle egentlig kjøpe en slik cleansing and polishing tool, men etter å ha lest noen omtaler om den, stod jeg over. Jeg har bestemt meg, tror jeg, for å kjøpe complete kit med alle kostene man noen gang kommer til å trenge. Først så tenkte jeg "neei jeg trenger ikke alle de kostene." men når jeg tenkte over det så har jeg ikke så mange veldig bra koster, og en jente kan vell aldri få nok sminkekoster?


Har du noe fra sigma? liker du det?a blog about inspiration.
pictures is always stated.

arkiv

  • Desember 2011
  • November 2011
  • Oktober 2011
  • September 2011
  • August 2011
  • Juli 2011
  • Juni 2011

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits