Da er det offisielt.

Jeg har nå byttet blogg! Har allerede begynt å blogge på den andre bloggen. Besøk http://marensc.blogg.no/ hvis dere vil fortsette å følge meg og husk å legge meg til som venn! Se i menyen. 

Adjøøø så lenge!

help me.

Okei. Nå har jeg slettet alle innleggene på den gamleste bloggen min, nemlig marensc.blogg.no. Jeg har satt inn samme tema som jeg har her. Grunnen til at jeg har gjort dette er fordi jeg har savnet å ha mitt eget navn som blogg. En blogg som kan handle om hva som helst. Denne bloggen som heter STYLEbymaren viser at den handler om mote. Men hva er det jeg skriver om ? sminke. Jeg har sykt lyst til å bytte over til min gamle blogg, men jeg vet ikke om jeg tørr. Kanskje jeg mister leserne mine? Vent... hvem lesere? 


Meg, akkurat nå. 

Ingenting er avgjort enda. Ville høre med "leserne" mine om hva de syns. Så hva syns du?

merry christmas.

Nå har jeg sminket meg og tatt på kjolen. Snart går turen til Marte, verdens beste kusine, og der skal vi feire jul! Håper alle får en kjempefin juleaften! Gleder meg til å spise god mat, le masse og åpne mange fine gaver. Nå gjenstår det bare å putte på leppestiften og jeg er klar! ... nei ... vent.... sko også... hehe!

Håper du får en riktig god jul!

Look: Leopard eye


Bare noe morsomt jeg satt meg ned og lagde. Hvis du vil ha tutorial så kan jeg sikkert lage det en gang i fremtiden, bare å siifra! 

Nå ser jeg og familien på Dagfinn Lyngbø Evolusjon. Ganske morsomt. Imorgen skal jeg kjøpe noen julegaver... ja jeg har ikke begynt! Heheh.... Men uansett slenger inn at det er deilig med ferie!

hva syns du?

Vlog: 2011 + OOTD

Vet at det står at sangen er good feeling. Det var den jeg opprinnelig hadde men så tok youtube lyden bort... Jeg vet også at jeg snakker på filmen når jeg viser ting men jeg måtte ta bort lyden siden den klikka... Og nei jeg har nesten ikke noe sminke på siden jeg filmet en tutorial etter dette.

Hva syns du?

Prom pictures.


Alle jentene! ♥

Meg og Sunniva ♥

Hva syns du om bildene?
 

My prom makeup look.


Ja dette var den sminken jeg hadde på meg på ballet. Ikke noe veldig spessielt og jeg vet jeg har veldig rare ører... hihi!

Akkurat nå sitter jeg med ansiktsmaske i trynet og skal begynne å rydde. Vi har nemlig en sånn hjemmedag hvor vi må tjene penger til turen vi skal ha i 10.klasse. Det var værtfall deilig å få sove lenge idag da! Skal kanskje filme inn noen videoblogger senere idag! Hva skal dere idag?

Pakke i posten: Bloggkeen.


_privat

Fikk denne pakken i posten for noen dager siden men jeg hadde desverre ikke tid til å blogge om den med en gang siden det var prøvemuntlig og alt sånt. Ville egentlig bruke løsvippene når vi hadde ball men jeg turte ikke siden jeg visste at jeg kom til å faile. Skal nok få prøvd å bestille noen billige øyevipper fra ebay snart sånn at jeg får øvd meg litt. Neglakken er også veldig fin! Sjekk ut blogkeen du også! 

Hva syns du?

Prøvemuntlig.

Sorry for at jeg ikke blogger.... men alt skjer nå. Jeg har prøvemuntlig idag, imorgen og vise det fram på fredag også er det juleball imorgen + danseforestilling på fredag... Så det skjer endel! Jeg lover å blogge bedre snart, har noen godsaker på lur!


2 cool 4 school lizmmm........ 

Ja nå skal jeg jobbe videre med språksituasjonen etter 1814, kom nemlig opp i norsk... Ønsk meg lykke til!

Favoritt youtube guruer.

Jeg har lyst til å blogge men vet ikke hva jeg skal blogge om! Men nå har jeg værtfall tenkt til å blogge om mine favoritt youtube guruer altså de som videoblogger om sminke. Jeg bruker en god del tid på å se på youtube videoer og det er der jeg har lært nesten alt jeg kan.

Amarixe: Kjempesøt jente som alltid har gjennomførte videoer, hun poster videoer ganske ofte og er veldig flink med sminke!

Gossmakeupartist: Den mest lærerike av dem, han er kjempeflink med sminke og legger ut kjempebra tips!

Totalmakeupjunkie101: Hun har bra utstråling og morsome videoer å se på! 

Meghanrosette: Sykt morsom jente som er kjempeflink med sminke og lager videoer ofte!

Har også mange fler men jeg vil ikke at dette skal bli en veldig lang post. Håper dere likte dette innlegget!

Har du noen favoritt youtube guruer?

Shoelove.


_privat

Hva syns du?

Pakke i posten: Morrocan oil.

Idag ventet det en overraskelse i posten. Der sitter jeg da og pakker ned sminken min også kommer mamma med en pakke inn på rommet.. ågud du kan tro jeg ble glad! Har allerede oljen men både jeg og mamma bruker den så nå har jeg min egen! Gleder meg til å skrive en liten omtale på disse produktene! Grunnen til at jeg pakket ned sminke var fordi jeg skulle sminke alle "santas helpers" a.k.a de fleste venninene mine, siden vi hadde sånn forestilling idag. Det var litt stressende men jeg håper det gikk bra siden jeg følte at jeg ikke fikk gjort det ordentlig når vi hadde det så travelt. Å sminke 7 jenter på 3 timer er ikke akkurat lett. Håper de ble fornøyde værtfall!

Hva syns du?

"Christmas" tutorial.

Så her var den, tok ikke så lang tid haha men jaja. Jeg syns personelig at den forrige tutorialen min var bedre men jaja. Og fargene endrer seg i videoen men orka ikke endre det..

Hva syns du?

Laster opp tutorial.Sorry for de stygge bryna mine og det usminkede ansiktet mitt men dette var på en søndag. Jeg kaldte dette en julelook selvom jeg angrer litt på det nå siden det egentlig ikke er en så veldig julete look men jaja. Håper dere liker at jeg poster videoer!

Hva syns du?

Vlog: oslo haul

Håper dere likte videoen! Jeg hadde en veldig koselig dag og jeg er ganske blakk nå.. men jaja, blir vell ikke så mye shopping på meg fremover.

Hva syns du?

Idag er det første desember.

"idag er det første desember, idag er det første desember, alle nissunger små de skal snart ut å gå, det er den første desember idag". Sangen som jeg har våknet opp til siden jeg var liten. Hver eneste dag. Akkurat nå øver jeg på spansk prøve... fml.


her er det jul ja..

Også ville jeg bare informere om at jeg er med i en konkurranse hos http://agneslovise.blogg.no og der kan man vinne mye fint! favorittbloggeren min!

Hva skjeer a?

urban decay naked 2!!!Bildene er litt små men det får dere tåle. OMG jeg ønsker meg denne så sååå mye! Jeg elsker urban decay naked paletten så det er vell ikke så rart? Bildene er lånt fra http://www.makeupandbeautyblog.com/ . Denne gangen følger det med en lipgloss istedet for UDPP også følger det med en blending kost. Nå må jeg bare finne ut en måte å få tak i denne på..

Hva syns du?a blog about inspiration.
pictures is always stated.

arkiv

  • Desember 2011
  • November 2011
  • Oktober 2011
  • September 2011
  • August 2011
  • Juli 2011
  • Juni 2011

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits