Look: Leopard eye


Bare noe morsomt jeg satt meg ned og lagde. Hvis du vil ha tutorial så kan jeg sikkert lage det en gang i fremtiden, bare å siifra! 

Nå ser jeg og familien på Dagfinn Lyngbø Evolusjon. Ganske morsomt. Imorgen skal jeg kjøpe noen julegaver... ja jeg har ikke begynt! Heheh.... Men uansett slenger inn at det er deilig med ferie!

hva syns du?

My prom makeup look.


Ja dette var den sminken jeg hadde på meg på ballet. Ikke noe veldig spessielt og jeg vet jeg har veldig rare ører... hihi!

Akkurat nå sitter jeg med ansiktsmaske i trynet og skal begynne å rydde. Vi har nemlig en sånn hjemmedag hvor vi må tjene penger til turen vi skal ha i 10.klasse. Det var værtfall deilig å få sove lenge idag da! Skal kanskje filme inn noen videoblogger senere idag! Hva skal dere idag?

Pakke i posten: Bloggkeen.


_privat

Fikk denne pakken i posten for noen dager siden men jeg hadde desverre ikke tid til å blogge om den med en gang siden det var prøvemuntlig og alt sånt. Ville egentlig bruke løsvippene når vi hadde ball men jeg turte ikke siden jeg visste at jeg kom til å faile. Skal nok få prøvd å bestille noen billige øyevipper fra ebay snart sånn at jeg får øvd meg litt. Neglakken er også veldig fin! Sjekk ut blogkeen du også! 

Hva syns du?

Pakke i posten: Morrocan oil.

Idag ventet det en overraskelse i posten. Der sitter jeg da og pakker ned sminken min også kommer mamma med en pakke inn på rommet.. ågud du kan tro jeg ble glad! Har allerede oljen men både jeg og mamma bruker den så nå har jeg min egen! Gleder meg til å skrive en liten omtale på disse produktene! Grunnen til at jeg pakket ned sminke var fordi jeg skulle sminke alle "santas helpers" a.k.a de fleste venninene mine, siden vi hadde sånn forestilling idag. Det var litt stressende men jeg håper det gikk bra siden jeg følte at jeg ikke fikk gjort det ordentlig når vi hadde det så travelt. Å sminke 7 jenter på 3 timer er ikke akkurat lett. Håper de ble fornøyde værtfall!

Hva syns du?

Laster opp tutorial.Sorry for de stygge bryna mine og det usminkede ansiktet mitt men dette var på en søndag. Jeg kaldte dette en julelook selvom jeg angrer litt på det nå siden det egentlig ikke er en så veldig julete look men jaja. Håper dere liker at jeg poster videoer!

Hva syns du?

urban decay naked 2!!!Bildene er litt små men det får dere tåle. OMG jeg ønsker meg denne så sååå mye! Jeg elsker urban decay naked paletten så det er vell ikke så rart? Bildene er lånt fra http://www.makeupandbeautyblog.com/ . Denne gangen følger det med en lipgloss istedet for UDPP også følger det med en blending kost. Nå må jeg bare finne ut en måte å få tak i denne på..

Hva syns du?

A dupe?

I det siste har jeg lagt merke til at mange folk på youtube snakker om den nye benefit watt's up higlighteren. Men når jeg var på senteret her om dagen så så jeg denne glow sticken fra Isadora i fargen Vanilla. De er begge veldig fine higlightere men det er en stor prisforskjell. I tillegg får vi ikke kjøpt benefit produkter i norge. Jeg skal værtfall skaffe meg denne higlighteren fra Isadora.

Har du en dupe du vil dele?

Face of the day.

Face:

Manhattan Coverstick #1
Mac matchmaster foundation #1.5
Max Factor cream blush #huskerikke
Mac msf #soft'n'gentle 

Eyes:

Urban decay naked palette #naked,virgin
Sigma dare palette #reveal
H&M eyeliner #brown
Isadora perfect contour kajal #snowblink
Isadora big bold mascara #black
Clinique lash power mascara #1

Lips:

Chanel rouge coco #secret

Phewwww.. masse å skrive ned. Droppet å skrive om brynene siden de skal jeg lage en egen video om. Dette var looken som jeg har brukt idag, altså min på min mor's bursdag. Leppestiften er egentlig litt mer brunnudeaktig men jeg redigerte bildene.

Hva syns du?

Omtale: Makeupstore brow set

Da var det på tide for meg å skrive en omtale på makeupstore's brow set fix. Jeg har vell hatt den her i ca 1 måned hvis jeg ikke tar helt feil. 

Pakkningen er klassisk makeupstore stil, ingenting spessielt. Man påfører denne med en slags mascara "wand" som er helt grei å påføre med. Den grer enkelt brynhårene bakover. Formulaen tørker relativt fort som er kjempebra! 

Denne holder egentlig ikke like lenge som jeg hadde håpet så du trenger vell en touch up midt på dagen. Alt i alt så er dette et helt greit produkt. Men når denne er brukt opp så skal jeg prøve H&M sin eller Mac sin..

Pris: 155 på estetique

Karakter: 4 av 6.

A everyday look.Glemte å poste et eyes of the day innlegg denne dagen så jeg tenkte å vise dere den nå. Produktene jeg har brukt er MAC painterly paint pot, Sigma bare palette (act), Urban Decay naked palette (buck og virgin), Max factor masterpiece max og Clinique lash power mascara. Også har jeg et spørsmål til dere. Jeg liker å filme videoer på youtube som handler om sminke ogsånt men jeg føler meg så dum når jeg snakker. Kan dere si deres mening om dette, om dere syns jeg burde legge de ut?

TAG: about me

1. How old are you and where are you from?

Jeg er 14 år og jeg er fra Moss. Men jeg ønsker uansett at jeg hadde enten blitt  amerikansk eller engelsk.  

2. What type of skin do you have - normal, oily, dry, combination?  

Jeg har konbinert hud. Oljete i t-sonen og vanlig til tørr andre steder. Noen ganger er jeg mer oljete andre ganger ikke.

3. Do you use foundation? Liquid or powder?  

Jeg har faktisk begynt å elske foundation. Når jeg var mindre hatet jeg det! Jeg hadde selfølgelig ikke prøvd det men jeg bare hatet tanken av å få brunkrem skille (jeg trodde jo man skulle bruke det til å bli brunere). Nå bruker jeg foundation hver gang jeg bruker sminke og allerhelst flytende.

4. What is your hair color?

Jeg har vell mellombrunt mørke blondt aktig. 

5. How do you normally wear your hair?

Med en lus til siden. Jeg bruker det så og si hver dag. En skjelden gang hestehale. 

6. What do you wear on your lips for special occasions?

Jeg elsker røde lepper! Og jeg bruker det tilogmed til vanlig fordi jeg er så crazy(neida). Men jeg pleier egentlig bare å kjøre den samme røde leppen til finere selskap.

7. Do you go tanning, or use self-tanning products?

Neeei, orker ikke tanken på skjolder, hudkreft og alt det måtte være. 

8. Do you get a professional manicure or pedicure?

Nei aldri prøvd det, kommer sikkert til å gjøre det en gang i livet ellerno.

9. What color are your nails right now?

En stygg rød billig neglelakk som er ødelagt på 4 av fingrene fordi jeg blåste opp en hau med ballonger. 

10. What is your favorite kind mascara?

Jeg liker best sånn gummibørste og min drugstore favoritt er max factor masterpiece max og min high-end facoritt er clinique lash power mascara.

11. Do you use liquid eyeliner or pencil eyeliner?

Jeg bruker vanlig eyeliner, altså penn. Jeg har en liquid liner men jeg sliter så sykt med å få til et bra restultat at jeg ikke orker tanken på å stresse med det.

12. How often do you wear lipstick?

Nesten hver dag, men i det siste har jeg begynt å kun bruke leppepomade pga det kalde været.

13. What makeup brand do you use most often?

Mac bruker jeg så og si hver dag. Men har noen andre sminkemerker som jeg liker veldig godt også!

14. When and what was your last makeup/hair product purchase?

Hvis et clinique hudpleie sett teller så var det igår. Hvis ikke såå... hmm kanskje urban decay naked paletten? Men den kjøpte jeg ikke selv da.

15. Have you ever spent over $20 on one item of makeup?

Jepp naked paletten, som igjen jeg ikke brukte mine egene penger på så da vet jeg ikke..

16. What color is the container you keep your makeup in?

Skuffene på skrivebordet mitt som jeg har gjort om til sminkestasjon.

17. What age did you start wearing makeup?

Hmm.. mascara i 6.klasse kanskje?

18. What is the best beauty secret you ever learned from your mother?

Denne var jeg ikke helt sikker på. Helt ærlig så kan jeg mer om sminke enn mamma, det sier hun iværtfall.

19. Do you subscribe to beauty channels on YouTube? What ones?

Jaaa! Elsker å sitte på youtube å se på sminkerelaterte videoblogger. Mine favoritter er Amarixe, meghanrosette, totalmakeupjunkie101, makeupgeek, meghanheartsmakeup, macbarbie07, oddvar96 og mange fleer.

20. What makeup are you wearing right this instant?

Ingenting! Det er jo søndag.


meg med sminkeee.

Jeg tagger deg også! Send link i innlegget hvis du gjør denne taggen.

I love benefit!

Heisann! Og jaaa, det er kanskje litt teit å si at jeg elsker benefit når jeg ikke har noe derfraa.. men jeg har såå lyst på noe! Jeg har faktisk tatt på et benefit produkt oooo.. neida men joda.


_privat

So many freakin awsome things! Og dette er bare noe av det jeg ønsker meg. 
 

Har du noe fra benefit?

EOTD.


_privat

Det jeg har brukt er: Urban decay naked palette (sin og virgin), Isadora eyeliner i antlantic, Max Factor masterpiece max og Clinique lash power mascara. Glemte uheldigvis å ta på primer idag... fyfy! Og ja jeg vet jeg har kviser...

Hva syns du?

konkurranse.

Det er så sjeldent jeg poster slike innlegg som at jeg er med i en konkurranse fordi jeg mener at en blogg er ens private dagbok. Det er som du skulle latt venninen din "gjesteskrive" i dagboka di. Men uansett, denne gangen måtte jeg. Jeg lider, som noen av dere vet, av sykdomen som heter "kanaldrifånokavsminke". Jeg eeeelsker sminke jo!

meld deg på konkurransen >her<

hva syns du om premien?

Editing.

Akkurat nå driver jeg å redigerer en liten makeuplook video. Hvis noen er nyskjerrige så er det en naturlig look som jeg synes man kan bruke både til hverdags og til litt mer spesielle annledninger. Jeg har brukt Urban Decay Naked paletten min som et utgangspunkt. 


_tumblr

Ikke bli for overlykkelig av dette (hehe) fordi det er faktisk min første tutorial og jeg er ikke akkurat verdens beste...

Hva har dere gjort idag?

Sigma.

Igår var jeg så heldig å vinne et gavekort på bloggen til Malin! Gavekortet bestod av 100$ på sigmabeuty.com!! Jeg ble super glad når jeg fikk vite at jeg hadde vunnet. Jeg skulle egentlig kjøpe en slik cleansing and polishing tool, men etter å ha lest noen omtaler om den, stod jeg over. Jeg har bestemt meg, tror jeg, for å kjøpe complete kit med alle kostene man noen gang kommer til å trenge. Først så tenkte jeg "neei jeg trenger ikke alle de kostene." men når jeg tenkte over det så har jeg ikke så mange veldig bra koster, og en jente kan vell aldri få nok sminkekoster?


Har du noe fra sigma? liker du det?

Eyes of the day.


ignorer de unappede stygge bryna mine...

Jeg har brukt: Urban Decay Primer Potion, Urban Decay naked palette (virgin, naked, buck og sidecar), H&M eyeliner, Clinique lash power mascara og Max factor masterpiece max.

Hva syns du ?

a new thing.


_privat

Kjøpte denne brow set fix tingen fra MakeUpStore idag. Den er i fargen clear, altså gjennomsiktig. Den finnes også i forskjellige bruntoner hvis du heller vil ha det, men jeg gikk for denne. Så langt så funker den veldig bra. Har bare prøvd den ut en gang men. Og foressten så var fokuset på det nederste bildet feil men samma det.

Hva syns du?

Sminkekoster.


_privat

Tenkte å ta en liten overview av sminkekostene mine. Her har jeg masse rart blant annet MakeUpStore, Gosh, EcoTools, Sephora, MakeupMekka og TheBodyShop. Har også mange rare random korster som står gjemt innimellom der. De to små kabukikostene nederst er fra BareMinerals. 

Har du mange koster?

Maxfactor.


_privat

Kjøpte den mørkeblå neglelakken på Skintonic parfymeri i byen for en stund siden og da fikk jeg med en sminkepung med masse fine produkter som jeg kunne teste ut. Fikk en full size neglakk som jeg elsker, en prøve på krem blush (kommer til å vare i evigheter), en lipgloss og en masterpiecemax mascara. Så langt kan jeg si at neglakkene er fine om du tar tre lag og mascaraen funker kjempebra på meg. Må bare finne ut hvordan påføring av blushen jeg liker siden den er veldig pigmentert. Fikk også med en fin sminkepung.

Hva syns du?

NAKED.


_temptalia

Herregud. Herregud. Herregud. Jeg elsker dette palettet! Ønsker meg det sååå mye. Heldigvis for meg så skal pappa til USA om ikke lenge og jeg sender med en handleliste. Håper virkelig han får tak i det. Da blir en jente lykkelig ihvertfall!

Har du Urban Decay Naked Palette?

Omtale: Mac paint pot
_painterly

Merker du noen gang at øyenskyggen din legger seg som en klumpete strek i globalen? Eller at øyenskyggen blir borte i løpet av dagen? Dette er løsningen! Haha, høres ut som en reklame men jaja. Dette er en fin ting å invistere i hvertfall. Øyenskyggen sitter på hele dagen, og da mener jeg hele dagen! Anbefales på det sterkeste! Selfølgelig fins det vanlige øyenskygge primere som Urban Decay Primer Potion eller Too faced sin. Men denne kan du gå i butikk å kjøpe, mens de andre må bestilles på nett. 

Har du en øyenskyggeprimer?

 

News from Oslo


_Duofiberkost fra Make up store, matchmaster foundation og select cover-up concealer fra MAC

Rett etter det øverste bildet ble tatt så skalla jeg i hylla mi haha. Så rett etter det klarer jeg og miste foundationen på pulten, heldigvis knuste hverken skallen min eller den. Det kan hende at dere ikke synes fargene passer meg men de ble matchet etter huden min, på meg. Og itillegg som hun damen på MAC sa: fargen kan se helt annerledes i pakkningen enn på huden. Kosten brukte hun for å påføre foundationen med og jeg ble helt forelska! Men jeg syns det er litt for dumt og betale litt under 500-lappen(?) for en kost. Så når jeg kom på Make Up Store, så hadde de akkurat samme kost til en billigere penge!

Hva syns du om innkjøpet?

Lush

Når jeg var i Oslo så stakk jeg innom Lush på byporten. Det var en ting jeg hadde veldig lyst til å teste ut. Jeg har ikke testet den enda men skal nok få testet den i høstferien. Jeg er værfall frelst av lukten! Hver gang jeg åpner sminkeskuffen min så åpner jeg den og lukter. Den er heelt himmelsk!


_privat

Man kan faktisk spise den etter man har brukt den! Jeg har den i lukten/smaken bubblegum.

Hva syns du?

Wear your makeup with confidence.


Sminkekoster fra Ecotools.

Var en liten tur innom senteret igår med Martine,Guro og Hilde. Det som ble med hjem var disse skjønne kostene. Like myke som the body shop, bare at du får fem koster istedet for en. Jeg trengte noen koster til den nye MAC sminken min. Så jeg håper disse kostene er gode.

Hva syns du ?

News; MAC Cosmetics

Når jeg var i Oslo for sånn ca en uke siden så stakk jeg innom MAC. Jeg visste egentlig ikke hvor butikken lå, men når jeg fant ut at jeg faktisk hadde gått 5 meter unna den forrige gang jeg var i Oslo ble jeg sur. Jeg gikk liksom rundt på paleet (ok?) og trodde MAC butikken lå der... haha. Uansett, damene på MAC er kjempe snille som sikkert alle vet. Jeg kjøpte meg tre ting og de får dere se heeer....


Msf i fargen soft and gentle, paint pot i fargen painterly og øyenskygge i fargen all that glitters.

Har ikke fått testen paint pot'en og øyenskyggen enda fordi jeg venter på de rette kostene. Har nemlig bursdag på lørdag! Og da skal jeg enten få eller kjøpe noen koster, fast bestemt!

Hva syns du om innkjøpet?

Omtale: Isadora big bold mascara

 Nå skal jeg prate litt om denne mascaraen jeg fikk av Isadora for ca. en uke siden. Jeg  har nå fått testet den ut også skal jeg nå fortelle dere hva jeg synes. Det jeg legger vekt  på når jeg skriver omtaler er: førsteintrykk, påføring, positive og negative sider og et lite  sammendrag på slutten. Jeg gir også en karakter fra en til seks.

 Førsteintrykk: Det første jeg legger merke til er jo designet. Mascaraen har et stilrent  design med Isadora's klassiske "speilblanke" detaljer. Innpakningen er veldig stor og  inneholder mye. Med en gang jeg trakk ut børsten så fikk jeg sjokk! Den var  kjempestor. Da mener jeg kjempe kjempe kjempe stor!

 Påføring: Når jeg skulle ta på denne første gang så synes jeg det var litt vanskelig.  Børsten var så stor at jeg lett klarte og skumpe borti øyelokket eller øyenbrynsbenet.  Men jeg synes alikevell at den ga ganske flotte vipper. Jeg liker egentlig best sånne  små plast/gummi tupper men denne var helt grei.

 Positivt:
 -Gir fine vipper.
 -Stor pakkning som fører til lang varighet.
 -Holder det den lover.
 -Den er testet av øyelege.
 -Den drysser ikke.

 Negativt:
 -Stor børste. (avhenger fra person til person)
 -Kan klumpe seg på børsten. 

 Alt i alt: Helt ærlig så liker jeg denne mascaraen. Den holder det den lover som er  veldig bra. Noen ganger kan det hende man bruker litt lang tid på å få til det resultatet  man ønsker. 

 Karakter: Jeg gir denne en svak 5 

 Har du prøvd denne mascaraen?

 (bildet har jeg lånt av http://albiss.blogg.no/ )

Dette innlegget er en del av en Isadora Big Bold kampanje - besøk bloggen her.

CRYSTAL GREEN ON STRANGERS TIDES.

Jeg vil ha den mac øyenskyggen. Jeg vil ha chanel 531 peridot. Jeg vil ha ferie.

You cannot always get what you want. Men hva vil du ha?

Makeup; wants1. Blender brush // thebodyshop, 2. Eyeshadow brush // thebodyshop, 3. Slanted brush // thebodyshop, 4. Highlighter // makeupstore, 5. mattifying primer // thebodyshop, 6. Studio stipple brush // eyeslipdface, 7. Cream eyeshadow // eyeslipsface. 


1. Painterly paint pot // maccosmetics, 2. Rubenesque paint pot // maccosmetics 3. Select cover up // maccosmetics, 4. Cream blush // maccosmetics

Noen sminkeprodukter du ønsker deg veldig ?

sminkedilla.

Ja jeg har fått en liten sykdom som gjør at jeg er veldig obsessed with sminke! Dagene går ved å titte på youtube på alle de kjente youtubeguruene. Favoritten er vell macbarbie07 siden hun er både utrolig flink og har en kjempe bra utstråling. Itilegg bruker hun masse produkter fra drugstore (maybelline, rimmel, loreal) som gjør at man ikke trenger så masse penger for å få til hennes looker osv. Noen av favorittene fra norge er vell agneslovise (oddvar96) og lisamoee (lisamoeblogg). De er veldig flinke og jeg digger lookene til Agnes! 


et lite random bilde.

Idag har jeg også kjøpt en liquid eyeliner fra Isadora som er veldig bra så langt! Nå får jeg nesten stoppe å bable om sminke for det kan virkelig ta en evighet..

Liker du sminke?

Høstens mascaranyhet !

Jeg er med i en konkurranse på blogg.no hvor 200 bloggere får teste høstens mascaranyhet. Og hvis jeg er så heldig og får teste den så blir det en omtale. Den ser veldig bra ut og jeg gleder meg til de trekker vinnerne. De som vinner får den nemlig før alle andre!


Klikk her for å se hvordan du kan få Mascaranyheten!

News; Make up


Foundation og foundation kost fra Sephora og leppestift i fargen 03 secret fra Chanel.

Sephora produktene kjøpte jeg i Italia, det var en ren tilfeldighet at vi gikk inn på et kjøpesenter. Lengst nederst i gangen lå Sephora. Jeg som er så shopping gal kjente adrenalinet pumpe og jeg gikk dermed fortere og fortere. Hadde lyst til å kjøpe så mye der inne, men det mest nødvendige ble kjøpt. Leppestiften kjøpte jeg for litt siden. Fargen er ikke sånn lilla aktig som det ser ut på bilde. Kan sikkert vise den på en gang.
a blog about inspiration.
pictures is always stated.

arkiv

Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

grunnkoder av:

caroline maria

hits