Moroccan oil.

Jeg er med i en konkuransse hvor man kan vinne en goodiebag fra moroccan oil. Jeg har allerede oljen som jeg er veldig fornøyd med!

 

Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan bli en av de 40 bloggerne som får goodiebags med Moroccanoil-produkter til hele kr 697,-!

Klikk her for mer info!

Somewhere.

Kjolen er fra BikBok

Bare et raskt bilde av hva jeg hadde på meg under familieselskapet igår. Ikke noe spessielt. 

Hva syns du?

Birthday kid.


Kjolen er fra H&M.

Jeg feiret bursdagen min på fredag, da hadde jeg på dette. Ikke så veldig spessielt men.. Klokken er 2 og jeg har allerede gjort ganske masse idag. Jeg gikk først på jobb, så var jeg i kirken og så på Martine hadde ministranttjeneste. Nå sitter jeg og Sunniva i stua mi og chiller. Skulle hilse fra Sunniva og si at ho er kul.

Hva syns du om antrekket?

Maxfactor

Jeg er med i en konkurranse om å vinne maxfactor produkter til en verdi av 500 kroner! Og hvis jeg vinner så blir det selvsagt en omtale :)

Denne aktiviteten hvor 200 bloggere får Max Factor produkter til kr 500,- er en av flere aktiviteter på justpinkitup.blogg.no - der kan du blant annet sikre deg og dine venner en drømmekveld med Jan-Thomas og X-teamet, hjemme i din egen stue! Klikk på bildet nedenfor for mer info!

Klikk her for mer info!

Nevermind.


Skjørt fra Bikbok, støvler fra Hunter og topp fra H&M CC.

Syns ?

bohem.
Skjørt fra GinaTricot, Jakken er vintage, topp og solbriller fra Bikbok og belte fra H&M.

Hva syns du?

H&M loves music & fashionJeg har ikke fortalt dere dette enda. Men for en liten stund siden ble jeg ukesvinner i H&M loves music & fashion. Dette var på en måte en slags outfit konkurranse. Jeg vant selfølgelig ikke hele greia, men en liten premie fikk jeg jo. Uansett så var dette kjempegøy og fingrene mine skalv av lykke. Sommerfuglene hoppet i magen og jeg klarte ikke annet enn å smile. Dere kan se på de andre ukesvinnerene her.

Har du noen gang vunnet en konkurranse ?

Edit: >her<  kan dere lese artikkelen om meg på side2.no

I'm underground and upside down.
Topp fra BikBok, solbriller og belte fra H&M, veske fra NewYorker, smykke fra Lindex, shorts fra Weekday Vintage, armbånd fra GinaTricot og sko fra Converse.


Tycks?

When you wake up in the morning, and your head feels twice the size
Smykke og skjorte fra H&M, shorts fra Weekday vintage og sko fra Eurosko.

Syns ?

You can't always get what you want.

Mitt første outfit på denne bloggen her (applaus). Jeg er egentlig sykt dårlig på å overføre bilder på dagen men idag klarte jeg det. Nå har jeg lagd salat, aioli, renset 12 kurver med jordbær og rullet marsipan så nå er snart festen klar til å starte.
Gina Tricot shirt, Bikbok lace shorts, vintage bag & converse shoes.

Dette er bare det jeg hadde på meg på dagen, nå skal jeg skifte til noe annet som dere kanskje kan få se imorgen. Men nå må jeg fortsette og ordne.

Hva syns du ?a blog about inspiration.
pictures is always stated.

arkiv

Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

grunnkoder av:

caroline maria

hits