Shoelove.


_privat

Hva syns du?

old.


_privat

et gammelt bilde jeg tok i fjor vinter. Kulden sniker innpå meg.. spessielt berit. For et navn! Uansett, idag har jeg og noen av mine gode venniner hatt en liten filmkveld. Vi spiste pepperkaker, drakk kakao, så film og selfølgelig må vi ikke glemme all den "sladderen" om det er det vi skal kalde det. Har en til videoblogg på lur som jeg kanskje poster senere i uka. Vi får se..

Hva syns du om bildet?

My best friend is cute.


_privat

Hva syns du?

For once in my life...

Quote.


_privat

Akkurat nå sitter jeg og Sunniva å lytter til musikk. For litt siden så vi en veldig trist film nemlig water to the elephants. Tenkte jeg bare skulle slenge inn et innlegg, nå skal jeg nyte de siste timene av bursdagen min.

Hva har dere gjort idag da?

old.
_privat

i dreamed a dream.


_privat

Jeg kjedet meg litt istad så jeg bestemte meg for å redigere litt. Kanskje litt for overredigert men jeg liker det. Nå sitter jeg å ser på idol imens jeg surfer rundt på nettet etter gode sminketips. sminkedilla.com

Hva syns du om bilde?

hair.


_privat

Min lillesøster's hår er perfeksjonisme til tusen. Helt rett og naturlig. Hun har aldri en dårlig hårdag. Nei det tar jeg tilbake. Hun hadde faktisk en dårlig hårkveld når hun rullet børsten opp i håret for hun trodde hun kunne "krølle" håret hennes med den. La oss si at den børsten ikke finnes mer. 
     Nå befinner jeg meg i byen Notodden. Befolkning: 12 407 (jaa, jeg googlet det). Her er det fortiden blues festival som jeg godt nyter av. Idag har jeg kjøpt en bok og et smykke. Jeg vant også en T-skjorte! Jeg kommer hjem imorgen så da blir det nok til at jeg viser dere mitt lille innkjøp. 

Hva syns du om bildet ?

A world of shopping.


_privat

Hva syns du om bildene ?

Ro min båt._privat

Igår var jeg, Martine, Sunniva og Maren N på Sjøbadet, det var kjempe koselig. Idag skal vi også på stranda siden det er så fint vær. Bildet tok jeg i Venezia av en mann som kjører gondol. Senere kjørte vi også gondol. Men han som kjørte vår gondol ville ikke synge, det var teit av han.. 

Hva syns du om bildet ?

Lock a bridge.


_privat


Det er en tradisjon på en måte. Det går ut på at hvis du setter en lås på en bro i foreksempel et land du besøker, så betyr det at en dag vil du komme tilbake til det landet. Det er en ganske fin tradisjon hvis man tenker på det. Så når du kommer tilbake til det landet så kan du jo prøve å finne låsen din igjen ? 

Hva syns du ?

it's written in the stars


_privat

Redigerte dette bildet istad. Uansett, nå har jeg akkurat kommet hjem fra kino med Marte og mange små barn. Vi så på Kung Fu Panda 2, den var jo grei. Så nå sitter jeg i regnværet og lurer på om jeg skal låne Harry Potter part 1. Så vi får se hva som skjer.

Hva syns du om bildet ?a blog about inspiration.
pictures is always stated.

arkiv

Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

grunnkoder av:

caroline maria

hits