Vlog: 2011 + OOTD

Vet at det står at sangen er good feeling. Det var den jeg opprinnelig hadde men så tok youtube lyden bort... Jeg vet også at jeg snakker på filmen når jeg viser ting men jeg måtte ta bort lyden siden den klikka... Og nei jeg har nesten ikke noe sminke på siden jeg filmet en tutorial etter dette.

Hva syns du?

Favoritt youtube guruer.

Jeg har lyst til å blogge men vet ikke hva jeg skal blogge om! Men nå har jeg værtfall tenkt til å blogge om mine favoritt youtube guruer altså de som videoblogger om sminke. Jeg bruker en god del tid på å se på youtube videoer og det er der jeg har lært nesten alt jeg kan.

Amarixe: Kjempesøt jente som alltid har gjennomførte videoer, hun poster videoer ganske ofte og er veldig flink med sminke!

Gossmakeupartist: Den mest lærerike av dem, han er kjempeflink med sminke og legger ut kjempebra tips!

Totalmakeupjunkie101: Hun har bra utstråling og morsome videoer å se på! 

Meghanrosette: Sykt morsom jente som er kjempeflink med sminke og lager videoer ofte!

Har også mange fler men jeg vil ikke at dette skal bli en veldig lang post. Håper dere likte dette innlegget!

Har du noen favoritt youtube guruer?

"Christmas" tutorial.

Så her var den, tok ikke så lang tid haha men jaja. Jeg syns personelig at den forrige tutorialen min var bedre men jaja. Og fargene endrer seg i videoen men orka ikke endre det..

Hva syns du?

Vlog: oslo haul

Håper dere likte videoen! Jeg hadde en veldig koselig dag og jeg er ganske blakk nå.. men jaja, blir vell ikke så mye shopping på meg fremover.

Hva syns du?

V-log: topp 3 mascaraer

Sånn.. da var videoen her! Tok ikke så lang tid som jeg trodde den skulle gjøre så det var jo bra. Håper dere liker den og ja jeg er litt rar.... veldig.

Hva syns du?

Vlog: brynene mine.

Så da fikk dere svaret på det. Hadde egentlig ikke tenkt å ha sånn fort greier men så ble lyden helt rar fordi den kom før leppene mine bevegde seg. Det er derfor jeg snakker på videoen. Håper dere likte den!

Hva syns du?

Makeuplook: Nakedeye.

Min allerførste look, thumbs up! Jeg lagde som sagt looken med Urban Decay Naked paletten min. Hvis du prøver denne looken, plis legg ut et bilde av deg på bloggen din og send linken i kommentarfeltet. Og jeg er litt ute av fokus noen ganger, men jeg filmet med speilrefleksen. Sooo here u goo:

Håper dere liker den!

Hva syns du?

September favoritter - videoblogg

Hallo, nå har jeg lagd en liten videoblogg til dere! Jeg redigerte stemmen min fordi jeg hørtes så rar ut på video'en. Det er så sykt flaut å videoblogge så jeg måtte bare.

Jaja, ikke diss meg.. 

Hva syns du om video'en?

Happines.

Bare en rask liten film jeg lagde idag. Har bursdag og i gave fikk jeg min elskede macbook pro. Jeg må selvfølgelig betale endel selv da! Filmen er ikke akkurat den beste i verden men den er helt grei. Håper du tar deg mindre enn et minutt av livet ditt for å se denne. Nå skal jeg en liten tur på senteret. 

Hva syns du om filmen ?a blog about inspiration.
pictures is always stated.

arkiv

Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

grunnkoder av:

caroline maria

hits